Karaoke avond voor De Warmste Week.

Ten voordele van Te Gek!?

Wat is de gelijkenis tussen de keel van een mens en een auto? Ze werken het best als ze goed gesmeerd zijn. Kom jou keel smeren tijdens de 24 uur van de mans en geef het beste van jezelf tijdens de KARAOKE!! Wie wint krijgt een platencontract bij Kanye West.
**
Iedereen is welkom, ook degene die niet deelnemen aan de 24 uren.
De opbrengst gaat rechtstreeks naar De Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

Als jeugdhuis willen we graag helpen om dit taboe te doorbreken. Twee van onze bestuursleden hebben gevochten of vechten nog steeds met depressie.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel