Kamerplantenverkoop

Ten voordele van Tele-Onthaal

Centrum Duurzaam Groen, Talea en De Winning verkopen vanuit onze eigen kantoorjungle allerlei soorten kamerplanten en - potten. Daarnaast kan je bij ons ook bijenhotels, Zweedse fakkels en plantenhangers kopen, allemaal met veel liefde gemaakt door onze medewerkers.
Wil je weten wat ons aanbod is? Neem contact op met liesbeth.hertogen@dewinning.be

Waarom dit goed doel?

Als organisatie in de sociale economie zijn we ons bewust van de twijfels, vragen en hindernissen die mensen tegenkomen en weten we hoe belangrijk het is op dat moment een luisterend oor te vinden.

Tele-Onthaal

Zit je met iets? Grote of kleine zorgen?

Tele-Onthaal is een telefonische en chathulplijn waar je terecht kan als je op bepaalde momenten in het leven nood hebt aan een goed gesprek.

Of je nu worstelt met moeilijkheden binnen je relatie of familie, gezondheidsproblemen, eenzaamheid, verdriet, depressie,…
Tele-Onthaal biedt je dag en nacht een luisterend oor voor al je kleine en grote zorgen.

Bij Tele-Onthaal kan je je verhaal zowel kwijt via telefoon als via chat: gratis, anoniem en in het volste vertrouwen, het hele jaar rond, 7 dagen op 7.

Tele-Onthaal is 24u/24 bereikbaar op het gratis telefoonnummer 106.
Chatten kan elke avond en op woensdag-en zondagnamiddag via www.tele-onthaal.be

Tele-Onthaal beantwoordt jaarlijks 120.000 oproepen en is daarmee de grootste hulplijn in Vlaanderen.
Om nog meer oproepen te kunnen beantwoorden, heeft Tele-Onthaal extra middelen nodig om nieuwe vrijwilligers te werven, op te leiden en
hen kwaliteitsvol te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel