Kadootjes voor iedereen

Ten voordele van Boven De Wolken

Binnenkort gaat de pakjesperiode weer van start en wat is er mooier dan geven? Juist ja, dubbel geven. Door in onze winkels een kadootje te laten inpakken steun je rechtstreeks Boven De Wolken. Elk steunend pakje krijgt ook een sticker die vermeld waar je pakje toe heeft bijgedragen. Zo weet ook de ontvanger dat zijn pakje heeft bijgedragen tot een schitterend goed doel!

Waarom dit goed doel?

In onze winkels verzorgen we met veel liefde elke geboortelijst. Jammergenoeg hadden we afgelopen jaar 3 stil geboren baby'tjes. Verhalen die heel ons team oprecht heeft raakten. Daarom willen we voor Marcel, voor Warre, voor Marcus en alle andere kleine lieve mensjes die we veel te vroeg moeten los laten een actie op touw zetten.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's