Kaas en wijn for life

Ten voordele van Koninklijk Werk IBIS vzw

Dit jaar wordt ook een kaas- en wijnverkoop gehouden ten voordele van IBIS.
3 Franse topwijnen uit de Languedoc (Fier Comte-Mont Baudile). Een fruitige witte wijn, een verleidelijke rosé wijn en een soepele rode wijn. (€8/fles €45/6flessen)
Twee soorten kaas. Een Diksmuide jonge halfharde kaas met en zonder kruiden (€10/bol van 1kg)

Na storting van het totaalbedrag met vermelding naam, email, telnr. en u bestelling op rekenking BE92 3800 0982 1323 zal u bestelling ter beschikking zijn op het Koninklijk Werk IBIS vzw. Prinses Elisabethlaan 8, 8450 Bredene

Waarom dit goed doel?

Wij zouden graag ervoor willen zorgen dat we voor onze jongeren de totazlzorg kunnen blijven bieden. Ze hebben al een grote rugzak vol miserie en als wij hen kunnen helpen dit wat te ontlasten, met plezier.

Koninklijk Werk IBIS vzw

Het Koninklijk Werk IBIS biedt een thuis, opvoeding en opleiding aan kinderen tussen zes en zestien jaar die veelal omwille van een grote zorgvraag extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Het IBIS-werk omvat een school en een internaat. Alle kinderen verblijven in het internaat (permanente opvang ook in weekends en vakanties). De kinderen komen vaak uit moeilijke sociale omstandigheden en/of kansarmoede. De doelstelling van de stichter, Koning Albert I, nl. "De kinderen moeten er gelukkig zijn en al het nodige wordt gedaan om hen te omringen met alle zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden krijgen" wordt vandaag ingevuld met een onvoorwaardelijke totaalzorg voor de toevertrouwde kinderen.

Bekijk dit goed doel