Kaarting voor Groep Ubuntu x 8K

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Kaartersclub Vrank en Vrij uit Moen organiseert naar jaarlijkse gewoonte een kaarting ten voordele van Groep Ubuntu x 8K. Tijdens deze namiddag kunnen de enthousiaste kaarters spelen voor verschillende prijzen die gemaakt worden door mensen met een beperking in de verschillende ateliers van Groep Ubuntu x 8K. De inleg is telkens 2€.
Ook gebeten door kaarten en je wil de door ons gekozen vzw steunen? Kom dan zeker langs op 14 december.

Waarom dit goed doel?

Deze groeiende organisatie zet zich dagelijks in voor mensen met een beperking en dit zowel op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Een warme organisatie die wij een extra duwtje willen geven.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel