Jump for Life

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Een toonmoment voor jong en oud, waarin we een uurtje het beste van onszelf geven. Dit gaat gepaard met fijne randanimatie zoals schminkstand, vers gebakken taart, warme chocomelk en nog veel meer. Om deze mooie momenten vast te leggen zal er ook een fotobooth aanwezig zijn.
Na het toonmoment kunnen de kleinsten hun ook eens laten gaan op alle toestellen met begeleiding.
Natuurlijk zullen wij op deze dag nog eens speciaal denken aan Lore, onze gymnaste bij wie sinds kort kanker is vastgesteld.

Waarom dit goed doel?

Wij, Gymclub Ternat, kiezen voor dit goede doel omdat onlangs een gymnaste van ons getroffen is door kanker. We laten haar op deze manier zien dat we nog steeds aan haar denken!

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel