Join2bike's Inclusive Challenge

Ten voordele van join2bike by Belgian Power vzw

Elkeen is op zondag 22 december van harte welkom andersvalide Simon en valide Luc, andersvalide Johannes en valide Nico (Ultrakid) te vergezellen bij hun duathlon van Leuven naar Kortrijk: 8,5 km lopen, 90 km fietsen, 21 km lopen. Ter gelegenheid van deze inclusieve challenge worden theelichtjes in hartjesvorm verkocht. De opbrengst gaat integraal naar de aanschaf van een aangepaste fiets voor de fiets-o-theek van join2bike. Onder de leuze 'Stop een warm hart onder de riem van de andersvalide sport(st)er' brengt join2bike wederom iemand aan het fietsen!

Waarom dit goed doel?

Geincludeerd sporten biedt fysiek, psychisch en sociaal een absolute meerwaarde voor validen en andersvaliden. Met de ter beschikking gestelde aangepaste fietsen, driewielers, tandems, handbikes kan elke andersvalide, met welke beperking ook, deelnemen aan het unieke 'samensporten' van join2bike!

join2bike by Belgian Power vzw

join2bike by Belgian Power VZW kent 2 projecten om geincludeerd sporten te maximaliseren:
1. We nodigen iedereen, validen en andersvaliden, uit wekelijks samen met ons te fietsen ter voorbereiding van een sportief exploot.
2. Met onze fiets-o-theek willen wij aangepaste fietsen (tandems, driewielers, handbikes) ter beschikking stellen aan onze sport(st)ers met welke beperking dan ook.

Bekijk dit goed doel