Jobs for Food

Ten voordele van Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

Tussen 01/12 en 18/12 zorgen de jobsites Jobkitchen.be, Jobhotel.be en Jobmercado.be voor een warme warme week voor de Voedselbank. Per vacature die in deze periode wordt geplaatst op de drie jobsites, komt 10 euro ten goede van de Voedselbanken. Het totaalbedrag zal tijdens de warmste week overhandigd worden tijdens de radio uitzending.

Waarom dit goed doel?

In onze sector zijn we dagelijks bezig voor bedrijven die het beste van het beste serveren voor hun klanten. Of het nu gaat om diners, cocktails, hotelkamers, koffies,.... Wij wensen onze duit in het zakje te doen door aan minderbedeelden te denken en hen ook een volwaardige maaltijd te schenken.

Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

ONZE BANK BELEGT LIEVER BOTERHAMMEN VOOR EEN ANDER #SOCIALBANK

In 2018 werd 15.351 ton levensmiddelen ingezameld en werd een nutritionele evenwichtige voeding kosteloos aangeboden via 623 lokale aangesloten verenigingen aan 159.081 behoeftigen dankzij meer dan 300 onbezoldigde vrijwilligers. Een steeds stijgende tendens ! Personen met klein pensioen, werklozen en eenoudergezinnen hebben het zeer moeilijk. Bij jongeren wordt de kans maar steeds groter om in armoede te belanden. 1 pers. op 7 en 1 kind op 5 bevinden zich in deze situatie. Onze bedrijfskosten zijn zwaar, uw steun is waardevol.
SAMEN SOLIDARITEIT VOEDEN

Bekijk dit goed doel