Jingle My Distel

Ten voordele van VOC Heusden

Het concept van Jingle My Distel is heel simpel, je koopt een kaart voor 15euro en drinkt heel de avond gratis op een meest spectaculaire kerstfeestje in omstreken. Omdat JMD al 3 jaar oprij uitverkocht is & de voorverkoopkaarten onze enige inkomsten zijn, verkopen wij 'Warmste week-kaarten'. Deze kaarten zijn iets duurder dan de normale vvk, maar de extra winst die daar wordt gemaakt zal meteen naar het VOC gaan.

Waarom dit goed doel?

Het VOC is een plaats in heusden waar iedereen kind met de lagere school wel al is geweest & het is een plaats die je toch nablijft. Wij willen het VOC een hart onder de riem steken omwille van het harde werk dat zij leveren voor verschillende verwaarloosde & gewonde dieren.

VOC Heusden

Het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum vzw uit Heusden-Zolder is al meer dan 35 jaar actief en groeide op die tijd uit tot één van de grootste en meest professionele opvangcentra voor in nood verkerende wilde dieren in België en zijn buurlanden. Het is ook het 2e erkende paardenasiel in heel België, erkend door Equilabel.

Het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum beschikt over zo’n 3,5 hectare grond met tal van rennen, revalidatievluchten, kooien, enz.

Hoewel de hoofdtaak van het VOC het opvangen, behandelen en revalideren en weer vrijlaten van inheemse dieren betreft, worden er sinds een aantal jaren ook erg veel tamme en exotische dieren opgevangen als gevolg van inbeslagnames, verwaarlozing en uithuiszettingen. Ook paarden, pony’s en ezels worden opgevangen.

Hiervoor heeft het opvangcentrum een knappe revalidatiestal en heel wat weiden en schuilhokken ter beschikking.

Bekijk dit goed doel