Jewelleery for life

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Ik verkoop verschillende originele modellen van handgemaakte gepersonaliseerde sleutelhangers vervaardigd uit plantaardig gelooid tuigleer en van oorringen gemaakt uit datzelfde leer en nikkelvrije oorhangers.
De opbrengst gaat voor het grootste deel naar Stichting tegen Kanker.
Meer info kan je terugvinden op www.facebook.com/jewelleeryforlife/
Bestellen kan via neledesmet@live.com

Waarom dit goed doel?

Als je mij 10 jaar geleden zou gevraagd hebben of er al veel mensen in mijn omgeving te maken hadden gehad met kanker, kon ik ze op 1 hand tellen.
Vandaag zijn er al veel te veel familieleden, vrienden en kennissen die de strijd zijn moeten aangaan of helaas al verloren hebben tegen deze vreselijke ziekte...
Ik hoop dat we door onderzoek en kennis heel wat mensen het leed kunnen besparen dat kanker zowel fysiek als mentaal met zich meebrengt.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel