Jeugdharmonie en Cantabile in concert 3

Ten voordele van ArtMuze vzw

Benefietconcert, waarbij de doelen gekozen zijn door al onze muzikanten.
Het doel van onze actie is om via onze muziek, ons concert, geld in te zamelen om op die manier een steentje bij te dragen bij de werking van ArtMuze. Mensen helpen mensen. Muziek is onze passie en die zetten we in om anderen te helpen.

Waarom dit goed doel?

Als muzikanten ervaren we dagelijks wat muziek kan betekenen in ons leven.
We willen daarom ook ons steentje bijdragen door muziek te maken en op die manier geld in te zamelen zodat het ook anderen sterker kan maken.

ArtMuze vzw

ArtMuze vzw gebruikt muziek om kinderen met een beperking (fysiek, mentaal, neurologisch) sterker te laten worden in hun eigen ritme! Wij vertrekken steeds vanuit jouw sterktes en jouw doelstellingen en niet vanuit jouw beperking. Een multidisciplinair team werkt een individueel traject uit op jouw maat! Muziek vervangt geen andere therapieën, maar doet alles sneller en beter in elkaar passen. We geven onze sessies samen met de betrokken therapeut(en) individueel of in groepjes. “Normaal gezien houdt Jannes niet langer dan een paar seconden iets vast. Met de boomwhackers heeft Jannes ruim een kwartier mee getikt en genoten van de muziek en de sfeer.” (Mats, papa van Jannes , 11 jaar, met een hersenletsel waardoor hij in een rolstoel zit). ArtMuze vzw is het verhaal van Katrien De Meersman die zelf twee grote fysieke uitdagingen heeft en tot vandaag nog de kracht van muziek gebruikt om sterker te worden in haar eigen ritme. Lees de vele andere getuigenissen en alle info op onze site!

Bekijk dit goed doel