Jeugdharmonie en Cantabile in concert 2

Ten voordele van KODIEL vzw

Benefietconcert, waarbij de goede doelen gekozen zijn door al onze muzikanten.
Het doel van onze actie is om via muziek, ons concert, geld in te zamelen om op die manier een steentje bij te dragen bij de werken van Kodiel vzw.
Mensen helpen mensen. Muziek is onze passie en die zetten we in om anderen te helpen.

Waarom dit goed doel?

Als muzikanten ervaren we dagelijks wat muziek kan betekenen in ons leven.
We willen daarom ook ons steentje bijdragen door muziek te maken en op die manier geld in te zamelen zodat het ook anderen sterker kan maken.

KODIEL vzw

Kodiel is een zorgboerderij voor kwetsbare thuislozen. Deelnemers kunnen er de dieren verzorgen, op paarden en ezels rijden, mennen met de huifkar, fietsen, wandelen, brood bakken, enz. Niets wordt verplicht, we bieden aan. Producten van de boerderij mogen meegenomen worden om vrienden te laten proeven. ;s Middags is er een broodmaaltijd met soep.
De kracht van Kodiel is al 18 jaar dat we op een enthousiaste manier kwetsbare mensen de kans geven om een toffe dag te beleven, om er bij te horen.
Jaarlijks gaan we op vakantie met de deelnemers die het meeste komen. Doordat dieren niet oordelen of veroordelen helpen ze mensen terug aan een positieve visie, vertrouwen en geloof in hun toekomst. Vrijwilligers ondersteunen de werking.

Bekijk dit goed doel