Jetkoekjes

Ten voordele van Berrefonds VZW

Jet is 4 juni 2019 geboren. Helaas hebben we 4 dagen later van haar afscheid moeten nemen. Jet had bijna geen hersenactiviteit en heeft er zelf voor gekozen de strijd op te geven. De overheerlijke koekjes hadden we gemaakt als doopsuiker. We willen graag iedereen laten proeven van deze lekkere koekjes en zo ons Jetje eren. Dankzij Berrefonds vzw hebben we nog mooie herinneringen aan onze dochter die we voor altijd zullen koesteren. Elke ouder die een kind moet afgeven verdient mooie herinneringen.

Waarom dit goed doel?

Het was geen moeilijke keuze om voor Berrefonds VZW te kiezen. Wij zijn begin juni 2019 onze 4 dagen oude dochter Jet verloren. Dankzij Berrefonds hebben wij nog mooie herinneringen aan onze dochter zoals bv. een voetafdruk.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's