Je prik is geld waard.

Ten voordele van Berrefonds VZW

Van 21/10 t.e.m. 6/12/19 worden er binnen het ziekenhuis AZ Rivierenland griepvaccins aangeboden aan alle medewerkers en vrijwilligers. Het management team heeft zich geëngageerd om per toegediend vaccin 1€ te schenken aan het Berrefonds. Deze organisatie ligt het ziekenhuis nauw aan het hart en vanuit onze materniteit wordt deze organisatie al geruime tijd gesteund. Op deze manier wensen wij een extra boost te geven aan de organisatie.

Waarom dit goed doel?

Binnen ons ziekenhuis en meer specifiek de materniteit onderneemt men al geruime tijd acties om deze VZW te steunen. Dit jaar wil het management van het ziekenhuis AZ Rivierenland de VZW eveneens steunen door voor elke medewerker die zich laat vaccineren tegen de griep 1€ te geven voor het Berrefonds.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel