Janssen Pharmaceutica Warmste Week

Ten voordele van ZOI (Zelfhulpgroep Osteogenesis Imperfecta)

Ook dit jaar zet Janssen Pharmaceutica zich weer in voor 33 vzw's, voorgedragen door Janssen medewerkers die een speciale persoonlijke link hebben met een vzw. Onder het motto "Iedereen (zorgt) voor Iedereen" zullen allerhande campussen overkoepelende acties georganiseerd worden (Beerse, Geel, Merksem) om geld in te zamelen voor deze 33 vzw’s die onze collega’s een warm hart toedragen. Activiteiten omvatten o.a. een Sinterklaasontbijt, allerhande sport activiteiten (early bird bootcamps, tai chi for life, gebouwenrun, ..), cultuur & ontspanningsactiviteiten (filmvertoning, verzoekplaatjes draaien, wandelen...) en uiteraard doet een hele Janssen delegatie ook weer mee met de Warmathon.

Waarom dit goed doel?

Onze beste vrienden hebben een zoon met de aandoening OI.

ZOI (Zelfhulpgroep Osteogenesis Imperfecta)

ZOI is een belangenvereniging voor mensen met OI en wil de ervaringsuitwisseling en onderlinge steun tussen mensen met OI en hun familieleden bevorderen.

Verder wil ZOI zich inzetten om informatie te verstrekken aan belanghebbenden en waar nodig mensen passend doorverwijzen.

Verder is er nog veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar OI en OI gerelateerde onderwerpen, dat wil de zelfhulpgroep stimuleren.

Bekijk dit goed doel