Janssen Pharmaceutica kerstmarkt

Ten voordele van RAKO België

Op 12 december wordt een stukje van onze Janssen campus in Beerse omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Janssen medewerkers zullen samen met vrijwilligers van de door hen voorgedragen vzw’s of Janssen collega’s de standjes uitbaten. Er is aan iedereen gedacht: dood liefhebbers kunnen zich tegoed doen aan allerhande lekkernijen (pizza, soep, pannenkoeken,...) of lekkers mee naar huis nemen (truffels, koekjes, jam, granola, pompoenproducten,...). Maar ook de non-food liefhebbers zullen niet teleurgesteld worden. Dus nog op zoek naar een ideaal kerstgeschenkje of willen jullie gewoon jullie warme hart tonen ? Komt dat zien! En uiteraard dit allemaal in een gezellige setting met muziek. Sfeer verzekerd !

Waarom dit goed doel?

Ik ben zelf vrijwilliger voor RAKO en heb ter plaatse de impact kunnen ervaren.

RAKO België

RAKO (Remote Area Kids Organisation) is actief op het platteland in Cambodja, meer bepaald in de provincies Siem Reap en Banteay Mean Cheay.
Siem Reap is wereldberoemd door de overblijfselen van de oude Khmertempels van Angkor Wat. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen dit werelderfgoed. Het toerisme groeit jaar na jaar en ook het aantal vijfsterrenhotels wordt steeds groter!
Toch gaat de dagelijkse overlevingsstrijd voor de lokale bevolking verder, vooral op het platteland! Er is immers nog steeds een groot tekort aan zuiver drinkwater, onderwijs en medische zorgen. RAKO zet zich in om de bevolking te voorzien van waterputten en waterzuiveringsfilters en bouwt ook infrastructuur voor basisonderwijs en eerstelijnsgezondheidszorg op het platteland. Onze belangrijkste missie is het aanbieden van onderwijs aan de kinderen op het platteland, zij zijn immers de TOEKOMST van het land!

Bekijk dit goed doel