Janssen Pharmaceutica Kerstmarkt

Ten voordele van ZOI (Zelfhulpgroep Osteogenesis Imperfecta)

Op 12 december wordt een stukje van onze Janssen campus in Beerse omgetoverd tot een warme sfeervolle kerstmarkt. Janssen medewerkers zullen samen met vrijwilligers van de door hen voorgedragen vzw’s of Janssen collega’s de standjes uitbaten. Er is aan iedereen gedacht: food liefhebbers kunnen zich tegoed kunnen doen aan allerhande lekkernijen (pizza, soep, pannekoeken...) of lekkers mee naar huis nemen (truffels, koekjes, jam, grenola, pompoenproducten...). Maar ook de non-food liefhebbers zullen niet teleurgesteld worden. Dus nog op zoek naar een ideaal kerstgeschenkje of willen jullie gewoon jullie warme hart tonen? Komt dat zien! En uiteraard dit allemaal in een gezellige setting met muziek. Sfeer verzekerd!

Waarom dit goed doel?

Onze beste vrienden hebben een zoon met de aandoening ZOI.

ZOI (Zelfhulpgroep Osteogenesis Imperfecta)

ZOI is een belangenvereniging voor mensen met OI en wil de ervaringsuitwisseling en onderlinge steun tussen mensen met OI en hun familieleden bevorderen.

Verder wil ZOI zich inzetten om informatie te verstrekken aan belanghebbenden en waar nodig mensen passend doorverwijzen.

Verder is er nog veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar OI en OI gerelateerde onderwerpen, dat wil de zelfhulpgroep stimuleren.

Bekijk dit goed doel