Ironman in estafette - zwemmen

Ten voordele van SINT-MICHIEL AGAPE

Je kan een discipline kiezen of je kan ze allemaal beoefenen. Er wordt in groep gefietst en gelopen. Elke deelnemer laat zich afwisselen zoals in een estafette. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Waarom dit goed doel?

Mensen in nood worden met het grootste respect op een innovatieve en creatieve manier verder geholpen. Het aanbod is groot en origineel!

SINT-MICHIEL AGAPE

De Sint-Michielsbeweging ondersteunt jongeren en kinderen in moeilijke situaties.

Door begeleiding van jonge mensen naar werk, studie, woning (Future) - door gezinnen met kinderen zonder inkomen te helpen (Onthaalhuis Emmanuel) - door kansarme kinderen te begeleiden bij het schoolwerk (Vredesklas en Dream) - door erkende oorlogsvluchtelingen te ondersteunen bij de zoektocht naar huisvesting en integratie (Porta Aperta).

Sinds 2018 is er de sociale winkel Potpourri. Mensen in nood krijgen materiƫle steun, met respect voor ieder. Ze kiezen via een regeling met een puntenkaart producten. In Potpourri zijn mensen in nood een klant en vinden ze een luisterend oor. Sinds oktober 2019 kunnen mensen in nood ook terecht in Potpourri Boetiek, de kinderwinkel met speelgoed en kledij tot 12 jaar.

Vele vrijwilligers helpen zo meer dan 750 mensen.

Bekijk dit goed doel