InSites Consulting - Acts of service raffle

Ten voordele van Hartekamp

We organiseren een tombola op het werk waarbij collega's ticketjes kunnen kopen, maar ook zelf prijzen kunnen aanbrengen. De prijzen zijn namelijk 'acts of service' die een collega of een team schenken aan een andere collega of team. Voorbeeldjes hiervan zijn: een ontbijtje verzorgen voor een ander team, een auto wassen voor een collega, een team meenemen op een boottochtje door Gent... Men kan voor €5 een ticketjes kopen voor de tombola die dan op onze kerstlunch op 20 december zal plaatsvinden. Sowieso is het alvast een leuke actie om te doen, het is leuk om iets voor elkaar te doen en leuk om er dan ook nog een goed doel aan te koppelen.

Waarom dit goed doel?

Omdat ieder kind een leuke vakantie verdient! Sowieso is het als werkende ouder al niet makkelijk om altijd opvang te vinden tijdens de vakanties, en bij ouders van kinderen met een beperking is dit nog moeilijker. Met dit initiatief steekt hartekamp iedereen een hart onder de riem. Super tof!

Hartekamp

Alle kinderen kijken uit naar die langverwachte vakantie. Ook bijzondere kinderen: kinderen met een beperking, kinderen die langdurig ziek zijn of kinderen die het sociaal moeilijk hebben. Ook zij willen graag op avontuur; chillen met vriendjes, broers, zussen en kattekwaad uithalen.

Hartekamp organiseert een jaarlijks zomerkamp, weekends en uitstappen voor kinderen die dagdagelijks medische zorgen nodig hebben. Wij bezorgen hen een onvergetelijke vakantie waar ze energie uithalen, grenzen verleggen en soms jaren later nog over spreken. Niet hun ziekte of handicap staat centraal, maar wel het zorgeloos plezier maken, met “gelijkgestemde” vriendjes.

Bekijk dit goed doel