In Pyjama naar de cinema

Ten voordele van Bednet

Voor het vierde jaar op rij staat de warmste cinema zeker in Lier.

We organiseren 4 pyjamavoorstellingen:
Kinderen zijn met of zonder ouders welkom in hun pyjama voor volgende voorstellingen:

Zat 14/12 : 10.00 u : Dikkertje Dap
Zat 14/12: 10.00 u: Minuscule 2
Zon 15/12: 10.00 u: The Grinch
Zon 15/12: 10.00 u: Ugly Dolls

We organiseren daar bovenop nog 2 voorstellingen voor de kinderen van de secundaire school onder de naam: De Warmste cinema.

De proefwerken zijn voorbij dus de ideale manier om even te ontspannen, af te spreken met vrienden en te genieten van de film in je coolste kersttrui!
Woe 18/12: 10.00 u: Maleficent 2
Woe 18/12: 10.00 u: Ready Player one

Een ticket kost € 5 en de volledige opbrengst gaat naar Bednet.

Waarom dit goed doel?

Lars, een volhardende en doorgewinterde Bednetter ondertussen, wilt iets terug doen voor de organisatie die hem de afgelopen jaren hielp om contact te houden met de klas en leerstof. Voor het 4de jaar op rij organiseren ze daarom vanuit de ouderraad van het Sint-Gummaruscollege in Lier en met de hulp van tal van bereidwillige ouders een Warmste Cinema. Zo warm dat je in pyjama mag komen om zo Lars en al zijn Bednet-vrienden een warm hart toe te steken en het goede doel te steunen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel