Immolight your fire!

Ten voordele van Antenne 3000 vzw

Immolight focust zich op de verkoop van bestaande woningen in en rond Leuven, met als doel met een jong en dynamisch team een positief alternatief te bieden voor de traditionele makelaar.

Bij elke woning die ons voor verkoop toevertrouwd wordt tussen 07/10 en 20/12, schenken wij graag €250 aan CAR Antenne 3000 vzw.

Waarom dit goed doel?

Met Immolight willen we graag ons warm hart tonen aan Leuvense families die te maken hebben met ADHD en autisme. Antenne 3000 helpt de kinderen/jongeren zelf én ondersteunt daarbovenop iedereen in hun nabije omgeving. Dat vinden wij ontzettend belangrijk, want samen sta je altijd sterker!

Antenne 3000 vzw

Antenne 3000 vzw is een Centrum Ambulante Revalidatie in Leuven waar we multidisciplinaire begeleiding aanbieden aan kinderen/jongeren met ADHD en/of een Autismespectrumstoornis. Er is zowel ondersteuning voor de kinderen/jongeren als voor hun ouders, broers, zussen, grootouders en de school. Er wordt individueel en in groep gewerkt. Af en toe kriebelt het om het net iets anders te doen en via ervaringsleren (uitstappen voor kinderen/jongeren, broers/zussen-kampen,…) een transfer te maken tussen therapie en het dagelijks leven. Deze activiteiten zorgen voor nog meer groei! We laten onze groepen graag doorgaan in een autisme- en ADHD-vriendelijke omgeving. Voor dit alles hebben we extra middelen nodig en dus jullie hulp!

Bekijk dit goed doel