Imacupcake

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Een aantal personeelsleden hebben vrijwillig de keuze gemaakt om cupcakes te bakken op hun vrije zaterdag-voormiddag. Deze worden dan verkocht in onze vijf vestigingen, zowel in de toonzalen van de wagens, als bij de receptie en lounge waar de klanten wachten op het onderhoud van hun wagen.

Waarom dit goed doel?

Als autoverdeler voelen wij ons mee verantwoordelijk voor een veilig verloop van het verkeer. Koop jouw eerste of tiende wagen of krijg je er eentje van jouw werk? Een fractie van een seconde afleiding kan grote gevolgen hebben. Na een aangenaam gesprek met Drive Up Safety merkten we meteen de motivatie van de vrijwilligers, de duidelijke initiatieven die zij ondernemen en de glasheldere communicatie die zij overbrengen.
Voorkomen is belangrijker dan genezen.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel