Iko bake for life

Ten voordele van Hondenboot Antwerpen VZW

Iko nv daagt alle collega's uit om hun baktalent boven te halen voor Iko bake for life. Er wordt een vrije bijdrage geleverd door de andere collega's die dan mogen proeven en stemmen voor de mooiste en lekkerste creatie uit de oven. Het ingezamelde bedrag wordt integraal aan het goede doel geschonken.

Waarom dit goed doel?

Autismespectrumstoornis wordt meer en meer gediagnosticeerd dan vroeger en deze mensen verdienen ook ondersteuning. Op deze manier kunnen ze ondanks het feit dat ze anders zijn toch op hun manier meer mee in de maatschappij. Op ons bedrijf hebben ook veel mensen een hart voor dieren. Vandaar dat we de combinatie van beiden graag ondersteunen!

Hondenboot Antwerpen VZW

De Hondenboot Antwerpen fokt en traint assistentiehonden die bestemd zijn voor onder andere kinderen en volwassen met autismespectrumstoornis.
Kinderen met een goed getrainde hond hebben minder stress, kunnen zich beter concentreren en maken makkelijker contact met hun omgeving. De aanwezigheid van de hond vermindert vaak ook angsten en driftbuien.
We hebben als doel om de zelfstandigheid en de levenskwaliteit van onze zorgvragers te verhogen en op die manier bij te dragen aan een vlotte integratie in de maatschappij voor mensen met een beperking.

Bekijk dit goed doel