Housewarmings for life

Ten voordele van Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

We zijn twee maanden geleden verhuist en om dit te vieren geven wij enkele housewarmings. Bij housewarmings horen ook meestal cadeau's, maar voor ons is dat niet zo belangrijk. Daarom hebben we besloten om een geen cadeau's te vragen, maar om een vrije gift te doen. Dit geld zouden we dan graag schenken aan ons goed doel, namelijk "De Genereuzen".

Waarom dit goed doel?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich moet kunnen amuseren, waarbij er geen grenzen zijn. Voor mensen met een mentale of fysieke beperking is dat niet altijd eenvoudig, en dit goede doel zorgt ervoor dat dit wél mogelijk wordt.

Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Hart voor Handicap bouwt aan een wereld waar inclusie van personen met een beperking de norm is. Er vanzelfsprekend bijhoren, samen leven, wonen en werken, daar gaan wij voor.
Hoe doen wij dat? Wij nodigen mensen uit om samen leuke dingen te doen: naar een festival gaan, koken, shoppen, bewegen, ... En dat smaakt naar meer, zodat contacten duurzaam worden.
Daarom heeft Hart voor Handicap in 2018 de Genereuzen gelanceerd, een nieuwe beweging die mensen met en zonder beperking uitnodigt om samen op te trekken. En in 2019 3 activiteiten georganiseerd die mensen met en zonder beperking samen brengt: de Genereuze festivals, 10000 Genereuze km's en een vriend voor de zomer. Tot er vanzelfsprekend bijhoren de normaalste zaak wordt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel