HOTFEST

Ten voordele van Stan - Trefpunt Verstandelijke Handicap

Zaterdag 23 november organiseren wij een heuse après-ski party met als live artiesten Jettie pallettie en Swoop op het podium. Nadien kan u nog uit de bol gaan met een Top DJ.

Op zondag kan u bij ons met het hele gezin komen genieten. Een coverband zorgt voor een goede sfeer voor jong en oud. Met een springkasteel en een clown zullen de kleinste onder ons zich zeker ook amuseren. Samen maken we er de Warmste zondag van.

Waarom dit goed doel?

We waren er al jaren over aan het denken om iets te doen voor de warmste week. Toen wij op een uitvaart een ver familielid tegen kwamen, werden wij wel even stil van het verhaal dat de mama van Lore en Stan ons vertelde. Een broer en zus met een verstandelijk en lichamelijke handicap dat is niet alleen een enorme mentale en praktische last op haar schouders. Maar heeft ook een enorme financiële impact die de mama onmogelijk alleen kan dragen. Omdat zij lid zijn van Trefpunt Stan en hier veel hulp van krijgen was dit voor ons de logische keuze.

Stan - Trefpunt Verstandelijke Handicap

Beter leven met een verstandelijke handicap? Het kan. In een samenleving waar er plaats is voor iedereen. Trefpunt Stan is een organisatie waar mensen met een verstandelijke handicap en hun gezinnen met vereende krachten naar zo’n samenleving streven.

Personen en gezinnen die leven met een verstandelijke handicap komen niet zelden onder druk te staan in hun moeizame zoektocht naar geschikte ondersteuning en een goed evenwicht tussen hun hun job en hun gezin. En dan is het dikwijls ook nog lang wachten op de nodige zorgbudgetten.

Door zich bij Trefpunt Stan aan te sluiten kunnen zij de nodige kracht opdoen om de uitdagingen waarvoor zij staan beter aan te kunnen.

- Bij Stan kunnen mensen met een verstandelijke handicap en hun gezinnen zich samen met lotgenoten ontspannen.
- Stan is een ideaal platform om ervaringen uit te wisselen.
- Stan deelt zijn eigen ervaring en kennis.
- Stan verdedigt de belangen en rechten van mensen met een verstandelijke handicap.

Bekijk dit goed doel