Honden-Doe-Wandeling

Ten voordele van Boven De Wolken

Schrijf in voor onze wandeling en ontvang een goodiebag met leuks en lekkers voor jezelf en een plannetjes met 3 verschillende wandelroutes voor je baasje (jij hebt dat niet nodig, je neus brengt je wel waar je zijn wil!)
Op de route van de wandeling kan je deelnemen aan enkele activiteiten, maar alleen als je er zin in hebt natuurlijk - het enige wat 'moet' is genieten en samen plezier maken.

Waarom dit goed doel?

We organiseren al verschillende jaren acties voor een ander goed doel. Maar een van onze vriendinnen die daar altijd bij helpt, heeft vorig jaar de dag voor onze actie haar kindje na 5 maanden zwangerschap moeten afgeven. Boven de wolken heeft hen bij het verwerkingsproces geholpen door een mooie fotoreportage te maken.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel