HONDEN & BAASJES FOTOSHOOT

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Een fotoshoot waar elke hondenvriend welkom is om van zichzelf samen met zijn trouwe vriend enkele foto's te laten nemen.
De deelnemers doen een vrije bijdrage in een gesloten box. De inhoud van de box is integraal voor Het Ventiel.
Mijn partner Frans De Bie en ikzelf Bea De Winne stellen onze zaak Hotel Torenhof hiervoor kosteloos open. Onze huisvriend Eric Compernolle, een begenadigd amateur-fotograaf, neemt volledig kosteloos de foto's, het werk van fotobewerking en doorsturen (we transfer) op zich.
Dit alles doen we dit jaar voor de 4° keer op rij...

Waarom dit goed doel?

Voor het 4° jaar op rij zetten wij deze actie op voor het Het Ventiel.
Door de jongdementie van de partner van een vriend kwamen wij met deze ontzettend warme vereniging in contact en willen hen een hart onder de riem steken waar we maar kunnen!

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel