HOKI's for life

Ten voordele van vzw SuperNils

Een HOKI is een gepersonaliseerd, volledig handgemaakt, gehaakt poppetje - 27cm groot. Te koop voor 15€ en de winst gaat integraal naar het goede doel... immunotherapie bij leukemie. Het is een éénmans(vrouw)actie, reeds gestart in januari en momenteel (september) reeds +/- 200-tal gemaakt. Ieder HOKI'tje is gepersonaliseerd (huidskleur beige, mulat, fondant, roze) met kleur van broekje, bloot buikje met navel in huidskleur, eventueel truitje, en mutsje zelf te kiezen... Voor vele gelegenheden als cadeautje mogelijk (geboortes (roze, lichtblauw), voetbalsupporters als mascotte, communies, als houder van een enveloppe bij gelijk welke gelegenheid... enz.
Ben je onze actie genegen, kom je wel ergens een HOKI tegen !!

Waarom dit goed doel?

We werden een paar jaar geleden geconfronteerd met dezelfde problematiek als de oprichters van de vzw SuperNils. Deze vzw steunt de doelen waar ook wij ons voor inzetten en belangrijk vinden. Onze prioriteit gaat naar het onderzoeksteam - vertegenwoordigd door prof Tessa Kerre - dat research verricht naar immunotherapie bij leukemie.

vzw SuperNils

Vzw SuperNils zet zich in voor drie grote doelstellingen. A) Jaarlijks geven we een goodiebag aan kinderen en volwassenen met leukemie. In samenwerking met het ziekenhuis organiseren we activiteiten voor jongeren met kanker/leukemie. B) We bieden financiële ondersteuning aan kankeronderzoek in het algemeen en leukemie in het bijzonder. Ook het project Immuno-T (communicatie) van professor Tessa Kerre krijgt van onze vzw financiële ondersteuning. C) SuperNils geeft onderwijsmensen ondersteuning, als ze worden geconfronteerd met kanker in de klas. Nu richten we ons vooral op samenwerking met UZ Gent en universiteit van Gent. In de toekomst willen we deze werking uitbreiden naar Antwerpen en Leuven. We werken samen met topdokters als Tessa Kerre en Piet Hoebeke.

Bekijk dit goed doel