Hogent eerste jaar orthopedagogie groep 1C3

Ten voordele van De Kruiskenshoeve vzw

We hebben ervoor gekozen om tote bags te laten bedrukken met een ontwerp die de jongeren op de boerderij maakten. Hiermee staan we op een herfstwandeling om deze te verkopen met wat lekkers in. Niet getreurd wanneer je niet aanwezig kan zijn op de wandeling, we verkopen de zakken ook nog buiten de wandeling!

Waarom dit goed doel?

We kozen voor dit goed doel, omdat we het belangrijk vinden dat jongeren die het even moeilijk hebben recht hebben op een time-out. Het is ideaal om even tot rust te komen op deze hoeve.

De Kruiskenshoeve vzw

De VZW Kruiskenshoeve is een time-out project voor jongeren (10-18j) die het door omstandigheden moeilijk hebben en, tijdelijk, niet meer in hun voorziening of school kunnen aarden.
Bij ons, op de boerderij,op het platte land van het 'Meetjesland', kunnen die jongeren tot rust te komen. Zij nemen deel aan de activiteiten op de boerderij die zeer seizoen gebonden zijn maar sport(fietsen) hoort er ook bij. In die periode gaan wij met hen op zoek naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Bekijk dit goed doel