HOGENT@Mercator4Life

Ten voordele van huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

Lectoren verkopen zelfgemaakte lekkernijen tijdens de middagpauze op de campus HOGENT Mercator. Wat zal er zijn? Suikerwafeltjes, pannenkoeken, brownies, chocomelk en soep. Voor ieder wat wils aan democratische prijzen en alles integraal voor het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Dit is een actie van de lectoren van HOGENT campus Mercator. Studenten zijn zowel ons publiek, als onze doelgroep en liggen ons dus nauw aan het hart.

huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

In een OverKop-huis kan je als jongere van 12 tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen.
In OverKop-Gent is geen enkele vraag te groot of te klein. Je bent er altijd welkom! Doe, voel, chill, hallo...daar staan we voor.

We zijn er ook trots op dat we de stem van iedere jongere centraal stellen zowel in je eigen verhaal als in onze werking. Dus ook als je een idee hebt om OVERKOP nog beter te maken. Dan is OVERKOP de ideale plaats.

Bekijk dit goed doel