Hogent 1ste jaar orthopedagogie groep 1D1.1 - 1D1.2_ een warm hart voor OZC!

Ten voordele van OZC Sint-Vincentius

Wij gaan samen met 5 leefgroepen met telkens een 11 bewoners ongeveer van het OZC Sint-Vincentius wafels in een hartjesvorm bakken. Nadien zouden we dan samen met hen de wafels inpakken en komen hun tekeningen die ze hebben gemaakt bij de pakjes als extra touch. Zo gaan we dan 8 wafels verkopen voor 3 euro.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen dit goede doel omdat het een doelgroep is die meer in de kijker mag worden gezet. Ook willen we met de inzameling ervoor zorgen dat de bewoners voorzien blijven van goed ergotherapeutisch materiaal. Dit zodat de bewoners altijd de beste zorgen krijgen en nieuwe materialen en zo nieuwe prikkels kunnen ontdekken.

OZC Sint-Vincentius

Een beperking is niet meer dan de begrenzing van een mogelijkheid. Vanuit die overtuiging voorziet Ondersteunings- en Zorgcentrum Sint-Vincentius in aangepaste begeleiding en woonondersteuning voor personen met een verstandelijke beperking. In dialoog met alle betrokkenen zoeken we naar het beste antwoord op een specifieke zorgvraag. We focussen daarbij op de mogelijkheden van onze bewoners en grijpen elke kans aan om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Een duwtje in de rug is welkom, om onze bewoners de extraatjes te kunnen bieden die het leven zo mooi maken.

Bekijk dit goed doel