Hogent 1ste jaar orthopedagogie groep 1A2.1 & 1A2.2_De Warmste Wensen

Ten voordele van Habbekrats

Wij, 5 studenten aan de HOgent, gaan samen met de jongeren van Habbekrats wenskaarten maken en verkopen. Op de wenskaarten zullen in verschillende talen wensen geschreven staan. Dit is gelinkt aan de verschillende afkomsten van de kinderen die 'kind aan huis' zijn te Habbekrats. Als extra worden er ook snoepzakjes gemaakt en verkocht.

Waarom dit goed doel?

Habbekrats is een leuke organisatie dat goede en zinvolle initiatieven neemt. We weten allemaal dat straatjongeren veel meer uit zich kunnen halen als ze zich zinvol en nuttig bezighouden bij de organisatie Habbekrats in plaats van op straat rond te hangen. Daarom vinden wij dit een zeer mooi en goed doel en zullen wij ons 100% inzetten om zoveel mogelijk geld binnen te halen op een leuke en leerrijke manier samen met de jongeren van Habbekrats.

Habbekrats

De vereniging heeft als doel kinderen/jongeren wiens levenssituatie gekenmerkt is door structurele achterstelling of kansarmoede via ondersteuning op individueel groeps- of structureel vlak meer participatiekansen te bieden, hun weerbaarheid te vergroten en belemmerings- of achterstellingsmechanismen tegen te gaan of op te heffen. (zie www.habbekrats.be)

Bekijk dit goed doel