Ho Ho Hoera voor kaartjes!

Ten voordele van KiTO

Een klein geluksmomentje: je brievenbus open doen en een handgeschreven kaartje terug vinden. Heerlijk! Deel mee in dit geluk door zelf kaartjes te schrijven. Naar je familie, vrienden, collega's, iemand die je al lang niet meer gesproken hebt, iemand die je helemaal niet kent, naar een vereniging die je nauw aan het hart ligt,... Zelf schrijf ik ieder jaar niet alleen kerstkaarten, ik zorg ook voor een persoonlijk ontwerp op de voorkant van de kaart. Vandaar het idee: ho ho hoera voor kaartjes, geluksmomentjes voor iedereen!

Waarom dit goed doel?

Een goede vriendin van mij heeft deze vzw opgericht. Om haar werking een hart onder de riem te steken, kies ik graag voor dit goed doel. Ze leveren fantastisch werk!

KiTO

KiTO - Kinderen Tezamen Ondersteunen - wil werken met gezinnen waarbij gebeurtenissen in het verleden ertoe hebben geleid dat er druk staat op de onderlinge relaties. We trachten de blik terug op de relaties te richten en de verbinding met elkaar te versterken. Gezinnen of jongeren kunnen zelf naar ons toestappen of doorverwezen worden door organisaties waarmee we samenwerken. De jongeren, ouders of gezinnen beslissen steeds zelf of ze een traject willen opstarten en hoe deze vorm krijgt.

Bekijk dit goed doel