Ho Ho Ho! Eindejaarsconcert

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Dit jaar slaan de Koninklijke muziekvereniging Sint-Jan Marke en het koor Cantabile Dadizele de handen in elkaar en organiseren een warm eindejaarsconcert. Beide verenigingen brachten de laatste jaren vernieuwende concerten onder vaardige leiding van dirigent Bart Feys. In dat elan wordt geen klassiek kerstconcert opgevoerd maar brengen we een gevarieerd repertoire.
We nodigen hiervoor ook zangeres Mieke uit, zij zal een gastoptreden verzorgen.

In het kader van de warmste week gaat de opbrengst van dit concert naar Koester, die we ook al langer steunen tijdens onze open repetities. Het project Koester bestaat reeds 20 jaar binnen het Kinderkankerfonds en ondersteunt kinderen en gezinnen zodat de kinderen zoveel als mogelijk thuis kunnen behandeld worden.
Hierdoor zijn kinderen en ouders extra gemotiveerd om vol te houden en wordt de behandeling draaglijk.

Waarom dit goed doel?

Traditioneel steunen wij het initiatief "koester" van het kinderkankerfonds al enkele jaren met onze vereniging. Dat blijven we ook doen tijdens de warmste week.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel