Hiphopcollectief Maldegem: Debutoptreden! tvv goede doel!

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Met ons hiphopcollectief ligt het kinderkankerfonds ons nauw aan het hart. Vanuit groot respect, doen wij, het hele hiphopcollectief een groots concert met met 5 verschillende muzikale optredens. Verschillende zangers, zangeressen, DJ/Producers, (cover)bands, hiphopoptredens, allen ten voordele van het kinderkankerfonds en vzw oranje. We hopen veel geld te verzamelen en zo toch een verschil te kunnen maken.

Waarom dit goed doel?

Met ons hiphopcollectief ligt het kinderkankerfonds ons nauw aan het hart. Zelf heeft mijn vader dit jaar erg veel gesukkeld met zijn gezondheid de laatste jaren en heeft hij 12 september 2019 een operatie gehad van een gezwel op zijn bijschildklier. Angstige tijden, laat staan als men de rollen omdraait, van ouder naar kind. Vanuit groot respect, doen wij, het hele hiphopcollectief een groots concert met met 5 verschillende muzikale optredens. Allen ten voordele van het kinderkankerfonds en vzw oranje.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel