Het Warmste Uitzendkantoor voor Make-A-Wish Belgium

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Als Warmste Uitzendkantoor wenst Forum Jobs uiteraard zijn steentje bij te dragen aan de Warmste Week.

Om onze Warmste Week spaarvarkens te spijzen verkopen wij Wafeltjes For Life. Hiervoor rekenen wij op onze Warmste Klanten en Warmste Uitzendkrachten.

Waarom dit goed doel?

Als Warmste Uitzendkantoor gelooft Forum Jobs in de kracht van wensen en dromen. Daarom dragen wij een warm hart toe aan de organisatie Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel