Het warmste TALENT

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Wij zetten onze talenten in !

Stan (8j) speelt piano voor wie het wil en vraagt een vrijwillige bijdrage. We organiseren ook mini - huisconcertjes voor familie en vrienden.
Jozefien (5j) maakt tekeningen en verkoopt deze.

Tijdens de Warmste week in december zouden we dan graag ons spaarpotje gaan afgeven. Hopelijk kunnen we samen veel kindjes helpen !

Omdat iedereen wel iets goed kan, kan iedereen wel iets goed doen...

Waarom dit goed doel?

Onze twee kindjes vinden hun verjaardag de leukste dag van het jaar. Ze vinden het erg dat niet iedereen kan verjaren zoals zij dat graag doen en daarom willen ze graag zelf hun steentje bijdragen...

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel

Video's