Het Warmste Schaap

Ten voordele van Bednet

De opbrengsten van deze actie gaan integraal naar Bednet. Zij zorgen ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Het Warmste Schaap koop je nu voor 15 euro (enkel cash) bij De Nachtwacht in Kortrijk. Kom gerust langs, of stuur een mailtje naar paloma@denachtwacht.be dan houden we met veel plezier een schaapje voor jou aan de kant!

Waarom dit goed doel?

De Warmste Week komt naar Kortrijk en ook wij dragen graag ons steentje bij, of liever...ons schaapje!

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel