het Warmste oudercontact

Ten voordele van Bemok

Tijdens het oudercontact konden de ouders een gift geven in ruil voor een drankje. Daarnaast werd er ook ongebruikt speelgoed van de kinderen verkocht.
Tot slot deed de school zelf ook nog een duit in het zakje door een deel van de winst van de Tekenfund-actie en de spaghetti-avond aan het goede doel te schenken.

Waarom dit goed doel?

Omdat dit een school is die opkomt voor kinderen die het moeilijk hebben: qua opvoeding, situatie,... Zij verdienen een duwtje in de rug.

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel

Video's