Het warmste open beweegmoment

Ten voordele van Amber vzw

Je kan samen met je kind/kinderen vrij bewegen en spelen op het Sporty beweeglandschap in Hal 5. Kinderen tussen 2 en 8 jaar zijn samen met hun ouder(s) welkom!
Inkom: 1€/kind

Waarom dit goed doel?

Alle kinderen en jongeren verdienen dezelfde kansen. Amber vzw vergroot de ontplooiingskansen van kinderen en jongeren en helpen bij begeleiding.

Amber vzw

Amber vzw biedt mobiele begeleiding aan 31 kwetsbare gezinnen en 24 kwetsbare jongeren.
Dankzij jullie steun kunnen kwetsbare ouders hun kinderen leuke VRIJETIJDSBESTEDINGEN bieden. Dit vergroot hun ontwikkelings- en integratiekansen.
Jongeren zetten gewild of genoodzaakt de stap om zelfstandig te gaan wonen, vaak zonder steun van ouders, familie of vrienden. Dankzij jullie steun kunnen we elke jongere een STARTPAKKET geven met informatief materiaal en een basisuitzet.
Begin 2019 zijn we gestart met de verbouwingswerken van onze kantoren en gespreksruimtes, alsook de bouw van 2 STUDIO'S. Deze studio's dienen als doorgang- en oefenstudio's voor onze jongeren. Zij kunnen hierin tijdelijk verblijven zodat er tijd is om met de begeleider hun zoektocht naar een woning te starten.

Bekijk dit goed doel