Het warmste kussen

Ten voordele van Mucovereniging

Nog op zoek naar een cadeautje voor onder de kerstboom? Zoek niet verder! Voor € 10 maak ik voor jou een lekker warmtekussentje. De winst gaat integraal naar Mucovereniging vzw via de Warmste Week.

De kussentjes worden gemaakt van flanel en gevuld met rogge. Ze zijn 23*23 cm groot en mogen in de microgolf en de oven. Ze worden gemaakt in twee kleuren: donkerblauw en rood.

Waarom dit goed doel?

Een vriendin van mij heeft mucovisidose. Bij haar geboorte kregen haar ouders te horen dat ze waarschijnlijk geen 5 jaar oud zou worden, laat staan een leven uitbouwen. Ondertussen is ze 33 en onlangs getrouwd met de man van haar leven. Dit was nooit mogelijk geweest zonder alle onderzoek dat gebeurt naar muco.
In april is een andere vriendin mama geworden van een dochtertje. Al van in het begin liep er van alles mis en na enkele dagen volgde de keiharde diagnose: muco. Ondertussen is heel hun leven overhoop gegooid en leven ze van dag tot dag, van ziekenhuisopname tot ziekenhuisopname.
Voor deze 2 vechters wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel