Het Warmste Kraampje

Ten voordele van PIRLEWIET

Op dinsdag 5 november vindt voor de vijfde keer het Warmste Kraampje plaats. Deze warme actie steunt dit jaar twee goede doelen: Canisha vzw en Pirlewiet vzw. Canisha leidt assistentiehonden op voor mensen met een fysieke of auditieve beperking.​ Pirlewiet organiseert vakanties voor een fractie van de kostprijs voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen in armoede. Kraampje met koffie, dessert, tweedehandsboeken, plantenstekjes...

Waarom dit goed doel?

Deze organisatie heeft al een lange staat van dienst en kan rekenen op een mooie groep gedreven vrijwilligers die het beste van zichzelf geven om kinderen, jongeren en gezinnen in armoede een onbezorgde vakantie te geven.

PIRLEWIET

Pirlewiet vzw organiseert sinds 1987 vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die in armoede leven. Voor mensen die dagelijks te kampen hebben met armoede en de daarbij horende uitsluiting is vakantie immers niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen, jongeren en volwassenen betekent met Pirlewiet op vakantie gaan een onderbreken van de dagelijkse sleur en van soms onmenselijke levensomstandigheden. Aanvaard worden, niet uitgelachen worden, even geen schrik moeten hebben van deurwaarders of jeugdrechters… gewoon zoals iedereen er eens tussenuit mogen zijn.

Bekijk dit goed doel