Het Warmste Koffiehuis

Ten voordele van Dienstverleningscentrum Heilig Hart

We bouwen ons kot om tot een gezellig koffiehuis waar we een hele namiddag koffie, chocomelk en andere drankjes serveren. Verder bakken we ook pannenkoeken en limited edition gebakjes. Medestudenten kunnen die dan komen opeten voor heel studentikoze prijzen. Met gezellige verlichting, een streepje muziek en gigantische veel warme mensen hopen we er een mooie middag van te maken

Waarom dit goed doel?

Het is een goed doel in de deelgemeente waar we wonen, Bachte-Maria-Leerne in Deinze. Reeds vele jaren ervaren we dat het Heilig Hart fantastisch werk levert. Wie zien hen dagelijks in het straatbeeld als ze gaan wandelen, daarom zouden we hen heel hard willen bedanken voor de zorg die ze bieden aan zij die het nodig hebben. Door voor hen een actie te organiseren willen we hen steunen en tonen dat wat zij doen echt belangrijk wordt gevonden door ons dorp.

Dienstverleningscentrum Heilig Hart

Een hart voor bijzondere zorg, dat is ons belangrijkste kenmerk.

Voor ongeveer 400 personen met matige tot zeer ernstige verstandelijke beperkingen hebben wij verschillende ondersteuningsmodules. Zowel voor baby's, kinderen, jongeren als volwassenen.

Bekijk dit goed doel