Het warmste kerstcafé

Ten voordele van HONK

Met Upside Down vzw, het eetcafé waar verschillende HONKers werken, organiseren we het warmste kerstcafé. Pizza Stoof komen pizza's bakken, er zal glühwein, warme chocomelk, cava, pannenkoeken,... zijn. Maar ook een standje waar mutsen, sjaals en zelfgemaakte spullen van de HONKers zullen verkocht worden. De opbrengst gaat naar HONK vzw.

Waarom dit goed doel?

HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving. Zo gaan deze vrienden en hun naasten de toekomst met een gerust hart tegemoet.

HONK

Marie, Ella, Simon, Lore, Sarah, Elias, Jorn, Jasper, Caline, Glen, Elien en Lauranne.

Dat zijn wij, twaalf twintigers met een beperking. Maar ondanks die beperking dromen ook wij ervan een eigen leven op te bouwen.

Onze droom? Een huis, een thuis, een toekomst!
Een veilige en geborgen plek waar we samen wonen en leven. Een echte thuis waar we onze toekomst kunnen uitbouwen, in een buurt die ons aanvaardt en opneemt. Waar we aangepaste begeleiding krijgen en vanwaaruit we naar een dagactiviteit of begeleide werkplaats gaan. Met onze twee voeten midden in de maatschappij. Het is een droom, maar onze ouders maken die droom voor ons werkelijkheid. Jij ook?

Bekijk dit goed doel