Het Warmste Huis

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zondag 29 september organiseren we een housewarming in ons nieuwe huis. Omdat al enkele jaren een actie doen voor Music for Live (Talent for Life en De Warmste Kaars) doen we dit jaar ook iets. Mensen komen ons nieuwe uit mee inwijden en kunnen naast vrijwillige bijdragen voor MFL ook betalen voor extraatjes zoals BBQ-hapje, Tombola, rondleiding met gids door het huis, upgrade van je drankje, extra hapjes ...

Waarom dit goed doel?

Reeds te veel mensen in onze omgeving/familie zijn aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. We willen bijdragen aan het onderzoek en ondersteuning tegen kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel