Het warmste gebak

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Wij zijn 4 meisjes van 14 jaar. En willen graag na onze examens iets organiseren. Bakken vinden we super, dus gaan wij 16 december brownies en pannenkoeken bakken. En iedereen heeft wel eens in zijn omgeving te maken met kanker. Wij ook, en al meer dan 1 keer. Daarom organiseren wij: 'Het warmste gebak'. Voor het kinderkanker fonds. Voor natuurlijk een goede prijs!

Waarom dit goed doel?

Hallo, ik ben 14 jaar en zou met 3 vriendinnen graag brownies en pannenkoeken bakken. We kiezen dit doel omdat ik 6 jaar geleden een tumor had. Het was niet kwaadaardig maar zij er wel met een schrik van af gekomen. 4 jaar geleden hebben mijn ouders de actie Vinkt 4 life gehouden. Dat was een groot succes. En ik zou dus graag weer zo iets organiseren maar wel veel kleiner. Rondgaan in het dorp, de actie delen op Facebook,...
Groetjes Lena

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel

Video's