Het warmste feestje

Ten voordele van LITTLE HEARTS

Met enkele vrijwilligers organiseren we het warmste feestje. Het gaat door in Pius X, Abdijstraat 130 , Antwerpen. De deuren gaan open om 8 u, om half 9 komt de live band J&B collection optreden. Nadien gooien we de beentjes los en dansen we de pannen van het dak voor Little Hearts. Elke cent gaat integraal naar Little Hearts.

Waarom dit goed doel?

Het warmste goede doel ever! Heb 1 jaar als vrijwilliger gewerkt voor Little Hearts in Cambodja. De band met de kinderen zal voor eeuwig zijn. Little Hearts is een VZW die meebouwt aan een betere Cambodjaanse samenleving door de jongeren degelijk onderwijs te bieden. Onze kinderen krijgen een warme thuis en degelijk onderwijs zodat zij later een meerwaarde kunnen betekenen in hun land. Elke cent gaat integraal naar het weeshuis, we werken met vrijwilligers in Belgiƫ en met een Cambodjaanse staf in Cambodja. Deze staf krijgt een eerlijk loon. Onze 5 oudste kids volgen reeds universitaire studies en het is voor de studies van onze kids en voor de werking van het weeshuis dat wij ons warmste feestje organiseren

LITTLE HEARTS

Reeds 10 jaar bestaat Little Hearts vzw. Onze organisatie ontfermt zich over 40 weeskinderen; 13 buurtkinderen van het weeshuis en over 10 families die niets hebben. Onze visie is om de jeugd een betere toekomst te geven door sterk in te zetten op onderwijs. In 2019 hebben we reeds 5 kinderen die universitaire studies hebben aangevat. Binnen onze infrastructuur geven we de buurtkinderen en onze weeskinderen extra lessen engels en computer om mee te kunnen in de wereld van morgen!

Bekijk dit goed doel