Het warmste feest van Kuurne

Ten voordele van DiAwareness vzw

Op vrijdag 13 december vliegen twee verenigingen en veel vrijwilligers er stevig in met het warmste feest van Kuurne. We voorzien een warme wintermaaltijd: hutsepot met buikspek, hammetje én worst! We zorgen ook voor een alternatief, WAP.
Na het eten kun je genieten van een avondvullend programma. Met onze exclusieve bierpot sta je volledig op orde om na te praten en misschien wel een beentje te strekken op de muziek van de top DJ's van 70-80.

Waarom dit goed doel?

Enkelen onder ons hebben kinderen met Type 1 diabetes, en we hopen nog steeds op een toekomst zonder diabetes. Van type 1 naar GEEN...

DiAwareness vzw

Wij engageren ons voor de GENEZING van Type 1 diabetes! Ondanks dat er heel hard gewerkt wordt aan het vinden van een oplossing is deze er helaas nog niet. Mensen beseffen vaak niet dat diabetes Type1 meer is dan bloedprikken en insuline toedienen. T1 heeft een enorme impact op de persoon zelf maar ook op het gezin en de omgeving. T1 diabetes wordt nog steeds zwaar onderschat en er is nog steeds veel onwetendheid over. Daarom willen wij door middel van verschillende projecten Type 1 diabetes op een positieve manier onder de aandacht brengen. Wij willen een suikervrije toekomst voor kinderen met T1 en bouwen een weg naar GENEZING !

Bekijk dit goed doel