Het WARMSTE Cafeetje

Ten voordele van NAH LIGA vzw

Onze tuin wordt voor 2 avonden ( 7 en 8 december) een warm buiten Cafeetje met (live) muziek, licht en vuur... Telkens van 17u30 tot...
We doen er dit jaar nog iets bij... het WARMSTE fiets cafeetje... Plan op 8 december een fietsritje rond de Kasterse bergen... en kom iets drinken en eten in cafeetje. Het is open van 11u!

Er komen heel veel vrienden en familie helpen.
Maar er komen ook vrienden en vrienden van vrienden iets eten en/of drinken. We doen dit nu al 3 jaar en het geeft ons energie, geluk en vreugde om er ieder jaar opnieuw voor te gaan... samen iets betekenen voor een ander doet zoveel deugd! We krijgen ook heel veel dingen van de zelfstandigen hier in de buurt. Zalig om te zien en zonder dat we er veel moeite moeten voor doen staan ze ieder jaar paraat.

Waarom dit goed doel?

De natuur voelt zo met ons mee. Af en toe zien we de zon.Het LICHT van de zon geeft ons warmte en licht.De warmte die je voelt wanneer je een knuffel krijgt, een knipoog, een glimlach.Licht en warmte staan voor HOOP. We blijven hopen.
Af en toe komt een regenboog.De kleuren van de regenboog zorgen vr verlichting&afleiding. Gelukkig passeert de zon&de regenboog af en toe eens in ons hart&hoofd.
Een regen van verdriet!Verdriet binnen mijn schoolteam maar ook in ons gezin.Verdriet die we voelen wanneer we aan Klaas denken maar verdriet na of voor een bezoekje.Soms dan waait het zo hard dat er STORM is.Storm staat voor Kwaadheid.Ik ben nog steeds kwaad voor wat er gebeurde. Boos omdat we de Klaas van voor 9 maart moeten missen. Woedend omdat het iedereen zo raakt maar vooral onmacht omdat we zo weinig kunnen doen. Daarom richten we dit jaar ons Cafeetje in, vol met warmte en licht voor Klaas en zijn familie maar ook voor alle mensen die een Niet Aangeboren Hersenletsel hebben opgelopen.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel

Video's