Het Warmhof zingt warm

Ten voordele van EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

In de cafetaria zingen we ons samen warm voor de warmste week. Samen zingen brengt verbondenheid en roept herinneringen op.
Dit kan met een cava'tje en een tapasbordje bij de hand of heeft u liever iets zoet met een koffietje?
Graag verkopen we ook zangboekjes zodat u uit volle borst kan meezingen. Hier is een tombola aan verbonden met trekking om 16u.

Waarom dit goed doel?

Als woon-zorgcentrum worden we dagelijks geconfronteerd met bewoners met dementie. De keuze van ons doel was snel gemaakt en zo proberen we ons steentje bij te dragen.

EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

Vlaanderen telt momenteel 132 000 mensen met dementie. In 2060 zijn dat er meer dan 250 000. Het Vlaamse expertisecentrum dementie ondersteunt zowel direct als indirect iedereen die met dementie te maken krijgt. We ondersteunen professionele zorgverleners zodat de zorg en ondersteuning erop vooruit gaat en mensen langer thuis kunnen wonen. We leiden coaches op die mantelzorgers kunnen bijstaan bij het verwerkingsproces. We hebben aandacht voor jongdementie en zorgen ervoor dat er meer begrip en goede begeleiding kan komen voor wie ermee geconfronteerd wordt. Een warm Vlaanderen is ook een dementievriendelijk Vlaanderen! We vinden graag in jou onze bondgenoot!

Bekijk dit goed doel